Она је осумњичена да је од 8. 12. 2022. до 21. 12. 2022. године, сипала у кафу оштећеној Т.С. из Бањалуке, материју опасну по живот и здравље у намери да је убије.

Како се сазнаје, жртва је њена радна колегиница и обе су запослене у Педагошком заводу.

– Оштећена је све време долазила на посао и ништа није посумњала. Она није задобила повреде опасне по живот и није била хоспитализована – казао је извор из истраге.

Саговорници који познају осумњичену и који су пословно сарађивали са њом, испричали су нам да се често жалила на проблеме на послу и тврдила да трпи мобинг.

– Једно време је била смењена са позиције начелника Ођељења за основно васпитање и образовање, али се жалила, те је донесена судска одлука да се врати на радно место. Сви су у шоку. Нико није могао ни посумњати да се овако нешто дешава – испричао је саговорник.

Тужилац је ставио предлог за одређивање мере притвора Нинковић због постојања основане бојазни да би осумњичена боравком на слободи могла утицати на сведоке, те због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичена поновити или довршити покушано кривично дело.

(Српскаинфо)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".