Жена, стара 49 година, преминула је 16. децембра након операције смањивања груди у једној приватној ординацији у центру Београда, сазнаје Курир.

Српкиња, чије је име познато редакцији, дошла је са ћерком из Немачке да би се оперисала и смањила груди у ординацији за пластичну и реконструктивну хирургију у Београду (име ординације познато редакцији).

- Ћерки је особље клинике рекло да је операција протекла у реду. Међутим, када је жена могла да стане на ноге, кренула је до купатила и ту се срушила. Све се дешавало касно увече око 23 сата тог 16. децембра. Позвали су хитну помоћ - каже наш извор.

Хитна помоћ је, према сазнањима Курира, одмах започела реанимацију, али је већ на путу до Ургентног, који уопште није далеко од те ординације, било јасно да су жени шансе за преживљавање равне нули.

- Пацијенткиња је довезена до Ургентног интубирана и прикључена на респиратор, са браунилом у руци. Одмах је пребачена у службу реанимације, где су примењене све мере наставка реанимације, али нажалост лекари Ургентног су могли само да констатују смрт - каже наш извор.

Полиција је обавештена, обавила је уређај, а случај је прослеђен надлежном тужилаштву и Министарству здравља.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".