Љубав Јелисавете Орашанин и Милоша Теодосића помера стене, тако су бар тврдили они који су емотивну причу заљубљеног пара пратили од самог почетка.

Шест месеци забављања било је довољно глумици и кошаркашу да схвате да су једно за друго и то кажу пред матичарем и бројним званицама.

Непуних годину дана од венчања добили су ћерку Петру, убрзо потом и сина Богдана, који су постали центар њиховог света.

Фото: Милена Анђела

 

 

Упркос томе што су им каријере врло важне и неодвојиви су део њих самих Јелисавета и Тео најпре су се последњих пар година фокусирали на породицу. Водећи се тим ставом, атрактивна глумица још док је била у другом стању са првим дететом све је напустила и са спортистом отпутовала прво у Америку, а затим у Италију и тамо скројила живот.

Није било лако тек тако се одрећи каријере, стога се супруга кошаркаша неколико пута враћала у Србију, пар пројеката је и прихватила и успешно их привела крају, али када је видела колико јој то напора тражи и колико јој деца недостају примирила се. Неко време она није радила, а чиме се у међувремену забављала јавност је сазнавала путем њеног "Инстаграм" профила. 

Фото: Инстаграм принтскрин/јагоденамагли

 

 

Исти извор послужио је медијима да закључи да је пар недавно решио да свако настави да ради на своју страну, тачније да се глумица поново вратила ономе што највише воли - глуми. После дужег времена она се придружила колегама из представе "Хотел 88", тачније отпутовала је са њима у Бања Луку а затим била присутна током неколико извођења и у Београду, због чега је своје малишане и супруга морала привремено да напусти и остави их у Болоњи.

Свесна је Јелисавета да су овакве врсте проблема и жртвовање тренутни, те да ће у потпуности моћи да се посвети глуми, када се Тео повуче из спорта.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".