Звезда ће бити ослабљена јер за овај дуел стратег црвено-белих неће моћи да рачуна на Николу Ивановића и Хасана Мартина. Док још увек није сигурно хоће ли дебитовати Факундо Кампацо због проблема са администрацијом.

- Олимпијакос је један од најјаснијих кандидата за Фајнал фор. Познају се одлично, играју по аутоматизму, сјајни у одбрани, нападу. Статистички су можда и најбоља екипа досад. Биће веома тешко. Ови момци имају карактер да сваку желе да победе, па ћемо видети, закључио је Душко Ивановић и додао да ће Николи Ивановићу бити потребно још времена да се врати у састав.

Фото: Профимедиа

 

Открио је тренер Црвено-белих и каква је ситуација са Кампацом.

- Кампацо је играч који има пуно искуства, показао се у Евролиги, али није играо у последње време док је био у Америци, па ће му бити потребно времена да ухвати ритам. У сваком случају, надамо се да ће нам помоћи да остваримо зацртане циљеве. Биће потребно времена да се уклопи. Обично се каже да је екипа јака колико њен најјачи и најслабији играч. Видећемо, закључио је тренер црвено-белих.

Фото: МВ

 

За меч је спреман Лука Митровић који је свестан шта црвено-бели морају да ураде.

- Једна од најквалитетнијих екипа у Европи, другу годину заредом играју феонаменално. Иста база играча, добро се познају, знају и везаних очију где ко стоји. Биће изузетно тешко, чврсти су у фази одбране, поготову на домаћем терену, што показуују и резултати из Атине, где су у претходних пар кола решавали питање победника већ у првом полувремену. Знанмо шта нас чека и спремни ћемо дочекати меч рекао је Митровић који се поптуно опоравио од повреде ока.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".