Лепа водитељка је одлучила да се новинарством бави само због егзистенције, а од када се повукла са сцене, посвећена је ономе што истински воли, писању. 

- Посебно док сам радила на телевизији, тешко сам се носила са предсрасудама. Радила сам и са владикама и са старлетама и моја нека прилагодљивост да са сваким могу да разговарам била је мој дар, али су то неки људи погрешно разумели. Кад сам издала своју прву књигу, тад сам стварно прошла кроз пакао. Нисам могла да јуришам као Дон Кихот на ветрењаче и да објашњавам да сам професор књижевности. Коме, чему и зашто да објашњавам било шта? А било је момената када прочитате нешто о себи што је потпуна глупост и то вас до сржи заболи. Покушавала сам да то не узимам к срцу, али сам претерано емпатична и емотивна, безброј ноћи сам проплакала и увек сам се трудила да заштитим децу да они то не виде - изјавила је књиживица која је инспирацију пронашла у ћеркином одлазку у Холандију.

- Дуњин одлазак потпуно ме је разорио, иако сам је подстицала и подржавала у свим жељама и хтењима. Важно је да су она и син Марко срећни, а ја се већ некако сналазим. Све се промени. Одједном останете сами, без гнезда, али то је живот и то је нормално. Питате ме да ли деци треба дати крила? Ја сам мојима, осим огромне љубави, дала најшира и најлепша крила на свету - рекла је она недавно.

(Ало) 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".