Раскид емотивне везе Хариса Берковића и Раде Манојловић изазвао је бројне спекулације, а како сада преносе домаћи медији, они су одлучили да обнове дугогодишњу љубавну романсу.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic/_harisberkovic

 

- Рада и Харис су се помирили. Сви су пресрећни због њих, јер се они стварно искрено воле и не могу једно без другог. Љубав је победила, а сад сви очекују и то фамозно венчање, па онда и принову, све по реду - открива извор за "Пинк.рс".

Подсетимо, месецима уназад спекулисало се о емотивном краху познатог пара, што је и Рада у октобру потврдила на свом профилу на Инстаграму.

- Харис и ја више нисмо заједно. Хвала свим нашим заједничким фан-страницама на подршци и апсолутно му желим сву срећу у животу и каријери. Нећу много коментарисати, као што нисам коментарисала ни током везе. Хвала - написала је Рада тада на Инстаграму.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

Својевремено је и певач Ненад Манојловић, брат по оцу Раде Манојловић, проговорио је о сестрином раскиду с победником "Звезда Гранда" Харисом Берковићем, па открио да и сам није сигуран да ли је то била веза или маркетиншки трик, како се у више наврата и спекулисало.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".