Брат Раде Манојловић, певач Ненад Манојловић, говорио је о сестрином раскиду с победником "Звезда Гранда" и шокирао изјавом да сматра да је веза између његове сестре и Хариса Берковића био само маркетиншки трик.

- Немам ништа да кажем што већ није речено досад. Немам благе везе шта се дешава међу њима и да ли се дешава уопште нешто или је то све маркетиншки трик био. Уколико су заједно, желим им сву срећу, али мислим да нису. Ништа не може на силу ако им није суђено да буду заједно. Уколико нису, ко зна зашто је то добро - рекао је Ненад, који признаје да са Харисом никад није изашао у провод, али зато заједно редовно возе моторе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

 

- Харис је диван момак, готивим га као лика. Ми смо свако вече у кафани, нама је провод када провозамо туру мотором или тако нешто. Ја сам срео њега после неких свирки неколико пута и видео сам да је он екстра лик и опуштен. Харис није надмен, већ је приземан момак и ја га баш готивим. Ниједну ружну реч никада не бих могао да кажем за њега.

Подсетимо, раније се често полемисало о сарадњи Ненада и Раде, те он каже да га је у почетку прво сестра одбијала за дует, а онда се њему није свидела песма када је она хтела.

 

 

- Не бих да обећавам ништа. Причало се о томе и било је индиција и са моје и са Радине стране да се сними песма. Међутим када сам ја желео, она је имала нека преча посла, а када је она хтела, мени се песма није свидела. Било би ми драго да снимимо нешто заједно, то би било стварно лепо, али пре тога морам да направим своју дискографију. Снимио сам седам песама и два дуета, а ако наиђе добра песма, свакако бих је снимио са својом сестром - закључује Манојловић.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".