Теа Таировић  тренутно је једна од најангажованијих младих певачица наших простора, а многи је називају и "краљицом бакшиша". Она је сада проговорила о каријери, али и колегиницама. 

- Ја сам радила на томе, успех вам долази онда када најмање очекујете. Трудим се да останем на земљи и нормална ван бине. Мислим да ми то полази за руком, и даље водим један нормалан живот као што сам водила и раније, осим што сам популарна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

Певачица је открила да ли се сусреће са сујетом и љубомором колега са естарде.

- Да сте ме питали пре пар месеци, рекла бих не... Сада се већ сусрећем са неким стварима, опаскама, подметањем ноге које нисам очекивала. Али добро, живот иде даље. Не верујм да ме ико мрзи, не видим себе као најлепшу и најзгоднију, али дефинитивно имам оно нешто. То су биле свакакве опаске, није овај посао за сваког. Морате да имате челичне живце, ја их немам. Углавном се трудим да будем уздржана максимално.

Теа је открила и са којом колегиницом би се обнажила за насловницу ''Плејбоја''.

- Ни са једном. Можда да су неке уметничке фотографије, да, да нису много експлицитне. Имам једну фотографију у песку, све се види, а ништа се не види, то је океј. Само да није вулгарно.

Фото: АТА имагес

 

Теа је проговорила и о својој титули "краљица бакшиша".

- То се дешава зато што ја не јурим новац. Мени је то на трећем месту. Када нешто не јурите, то вам долази. Онај који јури за парама, њему стално измичу из руке.

Певачица је открила и да ли би се пријавила на ''Беовизију'' и представљала нашу земљу неком ''турбо'' кореографијом.

- Био је план, али немамо песму која је евровизијска, тако да мислим да ништа од тога не треба радити на силу, него кад дође прилика и адекватна песма за то. Али и када будем имала времена, сада немам времена да се томе посветим, али бих волела, зашто да не.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".