Филм и серија о животу Аце Лукаса "Кафана на Балкану" увелико се снимају, а како Курир сазнаје, дошло је до промене у сценарију.

Уовом остварењу  неће бити Соње Вуксановић, Ацине последње супруге, иако је то било најављено. Али није само она избачена из сценарија, већ и остале Лукасове жене - Цеца и Наташа.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sf__fashion__style

 

- Кад је договорено да се раде филм и серија, у сценарију је било да се снимају и кадрови који су везани за Лукасов љубавни живот. За улогу Соње била је бирана млада глумица Теодора Бјелица, али је на крају све то пало у воду. Сценаристи су ипак решили да фокус буде на Ациној каријери и другим стварима из приватног живота, а да љубави нема - каже извор.

Како он даље наводи, ипак све није завршено, па би публика могла да види какав је Лукас са женама иза четири зида, али у наставку "Кафане на Балкану".

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

С обзиром на то да певач има веома богат живот, продуценти планирају да сниме и други део филма, у којем ће се појавити ликови свих фолкерових жена.

Подсетимо, у улози Аце Лукаса, који се у филму зове Петар, појавиће се глумац Младен Совиљ, док ће његове родитеље Вукосаву и Вуксана глумити Бранка Катић и Милутин Мима Караџић. Ангажман су прихватили и Андрија Кузмановић, који ће тумачити лик криминалца, а Лукасовог менаџера дочараће његов колега Игор Ђорђевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Џеј Рамадановски

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".