Tea Tairović  trenutno je jedna od najangažovanijih mladih pevačica naših prostora, a mnogi je nazivaju i "kraljicom bakšiša". Ona je sada progovorila o karijeri, ali i koleginicama. 

- Ja sam radila na tome, uspeh vam dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i normalna van bine. Mislim da mi to polazi za rukom, i dalje vodim jedan normalan život kao što sam vodila i ranije, osim što sam popularna.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

 

Pevačica je otkrila da li se susreće sa sujetom i ljubomorom kolega sa estarde.

- Da ste me pitali pre par meseci, rekla bih ne... Sada se već susrećem sa nekim stvarima, opaskama, podmetanjem noge koje nisam očekivala. Ali dobro, život ide dalje. Ne verujm da me iko mrzi, ne vidim sebe kao najlepšu i najzgodniju, ali definitivno imam ono nešto. To su bile svakakve opaske, nije ovaj posao za svakog. Morate da imate čelične živce, ja ih nemam. Uglavnom se trudim da budem uzdržana maksimalno.

Tea je otkrila i sa kojom koleginicom bi se obnažila za naslovnicu ''Plejboja''.

- Ni sa jednom. Možda da su neke umetničke fotografije, da, da nisu mnogo eksplicitne. Imam jednu fotografiju u pesku, sve se vidi, a ništa se ne vidi, to je okej. Samo da nije vulgarno.

Foto: ATA images

 

Tea je progovorila i o svojoj tituli "kraljica bakšiša".

- To se dešava zato što ja ne jurim novac. Meni je to na trećem mestu. Kada nešto ne jurite, to vam dolazi. Onaj koji juri za parama, njemu stalno izmiču iz ruke.

Pevačica je otkrila i da li bi se prijavila na ''Beoviziju'' i predstavljala našu zemlju nekom ''turbo'' koreografijom.

- Bio je plan, ali nemamo pesmu koja je evrovizijska, tako da mislim da ništa od toga ne treba raditi na silu, nego kad dođe prilika i adekvatna pesma za to. Ali i kada budem imala vremena, sada nemam vremena da se tome posvetim, ali bih volela, zašto da ne.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".