Тело Даниловграђанина Милоша Стаматовића (25) пронађено је јуче са везаним рукама на обали реке Мораче у насељу Ботун.

Леш, које су прво приметили мештани у води, је пронађено јуче нешто после 10 часова, након чега је извршена идентификација, пише портал "Пресс" позивајући се на своје изворе из Управе полиције и Поште Црне Горе. Инспектори, у сарадњи са надлежним тужиоцем, предузимају бројне мере и радње како би се овај случај смрти расветлио.

Стаматовић је био запослен у Пошти Црне Горе и у време нестанка носио је са собом око 15.000 евра, које је требало да се поделе пензионерима.

Како се наводи, убрзо након нестанка пронађено је возило у ком је младић превозио новац. У возилу је уочено између 2.000 и 3.000 евра, док се остатак новца активно тражи.

Према писању портала "Пресс" уочено је да су руке на телу младића везане са предње стране и то је чињеница или детаљ, који указује на могућност да је смрт наступила насилно, односно да је могуће да је у питању убиство, што полиција проверава.

Догађај се проверава у два смера и за сада је рано и незахвално говорити шта се тачно догодило. Обдукција је наложена и на тај начин би требало да се утврди како је наступила смрт.

- Постоји одређени низ трагова, које је полиција прибавила на лицу места. Пронађен је аутомобил, прикупљају се обавештења и расветљавају околности нестанка настрадалог са крајњим циљем да се утврди да ли је смрт наступила као последица насиља или нечег другог - рекао је извор из полиције за портал "Пресс"

За сада, због низа непознатих ствари, полиција третира случај као смрт коју је потребно расветлити, имајући у виду околност да је тело пронађено са завезаним рукама. Са полицијом сарађује тужитељка Вишег тужилаштва у Подгорици Ана Радовић. Након нестанка, Стаматовића су неке његове колеге – поштари у недељу тражили низводно поред корита реке Мораче. За претрагу су тада ангажовани и чамци, а са колегама из Поште, уз службенике полиције, Милоша су тражили и његови суграђани из Даниловграда.

Подсетимо, Даниловграђанин Милош Стаматовић (25) који је радио као поштар у Подгорици, нестао је у суботу 17. децембра, око 6.30 сати на територији главног града.

Његов аутомобил пронађен је у Ботуну, недалеко од корита реке Мораче. Он је на терен кренуо са 15.000 евра, колико је и требало да подели пензионерских накнада. На друштвеним мрежама одмах је подељен апел за помоћ у потрази за Стаматовићем.

Из Управе полиције речено је да су Стаматовићев нестанак пријавиле колеге, након што се није вратио да раздужи смену.

(Пресс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".