Певачица Гога Секулић одлучила је да извади силиконе из груди и операцију је заказала за крај јануара. Како каже Гога, више не жели да има веће груди од старлете Сораје Вучелић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Једном сам срела Сорају код заједничког доктора, па нам је мерио обим груди. Рекао ми је да имам веће груди од ње - каже певачица, која ипак крије колико кубика силикона има у грудима.

- То није важно, ја сам висока и сматрам да за моју висину и килажу немам ни превелике, а ни премале груди. Ипак, решила сам да извадим имплантате. Морам то да урадим јер ме много боле леђа... Оперисаћу се у Београду. Доћи ће из Грчке један доктор да ме оперише. Тај захват није једноставан и опоравак траје дуго. Доктори кажу да је најбоље да то урадим зими.

Фото: АТА имагес

 

 

Док чека интервенцију, певачица признаје шта је све на себи кориговала.

- Груди сам радила иако није било потребе за тим. Имала сам добре природне груди, али ето, другарице су се оперисале јер нису биле задовољне величином, па сам им се и ја придружила. То је било пре десетак година, зато је дошло време и да их променим, а успут и да их смањим - прича Гога и додаје да то није њена једина естетска интервенција: 

- Стављала сам хијалурон у усне и убризгала сам ботокс у лице, али мало. Сматрам да би сви требало неке ситне ствари на себи да дотерају.

(Курир)
 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".