Такмичар је Јелени Голубовић и Анђели Илић признао да је и сам приметио да је постао зависан од алкохола, а потом је открио како се изборио.

- Сви који онако пију, то није добро, ја сам себе ухватио да имам психичку зависност. Тог дана када сам престао, нисам се лечио нити пио лекове, триповао сам да ће ми бити тешко. Само сам пресекао, први дан када нисам пио, било ми је тешко. Јелена је била ту поред мене, звао сам мог лекара да га питам шта да радим. После два дана као да ништа нисам пио - рекао је Иван.

- Због здравља сам престао и због Јелене. Себе сам убеђивао да ништа нисам крив, никада нисам лежао по поду и ваљао се. Али сам константно пио, сваки дан! - причао је Иван.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффицалл

 

- Нисам знала да си био такав - рекла је Јелена.

- Пио сам само да се дозирам. Првих два месеца ме је контролисала Јелена, треба ме пустити да одем негде сам. Околина где си пио, мораш да заобиђеш, друштво које пије исто - рекао је Иван.

Подсетимо, певачица Гоца Тржан недавно је у једном интервјуу испричала да је главни разлог због чега се развела од Ивана Маринковића управо алкохол.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Сећам се, била је то невиђена немоћ. Осећала сам се очајно, немоћно и безвредно. Нисам знала куда да пођем. Најчешће идемо на емотивну уцену, "ако не будеш престао да пијеш и да се коцкаш ми ћемо се развести". Најчешће то не даје никаквог ефекта. На крају смо се развели, хвала Богу - казала је певачица у емисији на К1.

- Не знам шта је исправан пут. Не можеш ти да одвучеш некога на силу и да му кажеш да мора да се лечи. Условила сам га. Жао ми је што је изабрао тај пут, јер мислим да то није његов пут, али то је његов избор. Прво сам изабрала да му помогнем. Када сам схватила да он не жели помоћ, не види да има проблем, отишла сам јер имам дете о којем морам да бринем. Ко је имао ту врсту проблема зна о чему причам - закључила је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".