- Да ли мислиш да се Иван синоћ радовао да би теби било лоше? Да би се појела јер је он победио? - питао је Лепи Мића Миљану.

- Наравно да нисам сујетна, само сам хтела да му покажем како изгледа кад он показује сујету, мржњу према мени. Кад год неко каже лепо за однос Золе и мене, он минира, прозива људе да треба да нас нападају и Александру и Филипа, Он седи и гледа у под. Нон-стоп нешто. Прича као моја мама, да се удаљим из овог односа. Само сам хтела да му покажем како је кад он показује сујету. Што се мене тиче, ако је његов наступ био за награду, а очигледно је био чим је добио награду... - причала је Кулићева.

- Питао сам те да ли се он више радовао свом успеху или што те је поразио код новинара. Он је викнуо: "Је*и" - додао је Мића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Драго ми је што си приметио да је он први кренуо. Радовао се свом успеху. Одлучила сам да немам комуникацију са њим, да му не одговарам на прозивке. До сада сам давала реакције. Пошто је отац мог детета, ни на једну реакцију, апсолутно ни на шта нећу да му одговарам. Имамо дете, нећу да правим циркусијаду. Битно ми је да виђа Жељка. Ја нисам била љубоморна на његове поене, него сам само рекла да је онај тај који ужива да прича са новинарима - додала је Миљана.

- Мени је ових дана дегуте да улазим у расправе, навикао сам за овим црним столом да то буде здравија конкуренција. Не видим је кад сам ја у питању. Осећам из прикрајка анимозитет појединих учесника према мени, желе на силу да уђу у конфликт. Немам коме да се доказујем. Заокружићу поглавље, синоћ су закуцане табеле, ја ћу увек да кажем табелу. Сваки дан ћу да прогнозирам. Људи су показали колико се боре за та места. Драго ми је што сам постао озбиљна конкуренција. Доказаћу који су моји приоретити. Видео сам реакције на моју провокацију. Ја знам своје приоритете. Мени јесте било драго што сам добио награду. У таквом смо простору, свака награда нам прија. Очекивао сам неку средину. Мислим да сам изазвао оно што сам хтео, Миљана је једном реченицом показала сујету. Она је најсујетнија особа тренутно. Зола је спонтан у свему томе, њој је то једини циљ, друге циљеве нема. Мислим да је Миљани једини циљ прво место и да буде пре мене, што је горе. Ја се не такмичим ни са ким, ни са Миљаном. Добро је Ђедовић рекао, мени не треба да буде битно да ли ћу да причам са Миљаном. Мени је битно да победим себе, за то ми је помогла вереница - одговорио је Иван.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/ tirorere0

 

- Ја сам се индиректно пронашао. Мени је Иван био један од фаворита напољу, сад је још већи. Човек за којег сте причали сами, а и људи напољу, да је имао лош однос са девојком, да је било туча, доказао је да јој је веран, направио идеалан однос. Показатељ је да може да се промени човек. Човек успешно доказује да није алкохоличар. Говорили сте да је лош родитељ, он је доказао да није, да жели контакт са сином. Можеш да живиш са Миљаном и Маријом под истим кровом. Сматрам да си демантовао народ. Ја немам ништа против тебе. А да ти могу бити вербална конкуренција, могу, ту сам се пронашао кад си рекао да немаш конкуренцију - поручио је Цар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".