Pevačica Britni Spirs je pre nešto više od godinu dana postala slobodna osoba te je nakon 13 godina oslobođenja starateljstva svog oca koji je apsolutno kontrolisao njen privatni i poslovni život. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Mnogi su optužili njenog oca DŽejmija da je svoju ćerku držao u ustalnovi za psihički nestabilne osobe protiv njene volje i da joj oduzima slobodu u svakom aspektu njenog života. 

Do sada se nije previše oglašavao, ali je nedavno u intervjuu za The Mail on Sunday, koji je njegov prvi intervju nakon više od decenije, malo otvorenije govorio o svojoj ćerki tvrdeći da je on jedini razlog što je ona danas živa. 

Kako tvrdi otac Britni Spirs, to je bila nužna intervencija koja je spasila pevačicu iz njenih najmračnijih dana, ali i sačuvala odnos sa sinovima Prestonom i DŽejdenom.

Foto: Profimedia

 

 

DŽejmi priznaje da su to bila teška vremena i da ne želi da stvara prividno lepu sliku o situaciji koja je iza njih. 

Ipak, smatra da su odluke bile ispravne,čak i ako su naškodile odnosu između oca i ćerke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

– Neće se svi složiti sa mnom. Bilo je to đavolski teško vreme, ali ja svoju ćerku volim svim srcem i dušom. Pitam se gde bi danas moja ćerka bila da nisam tako postupio. Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora? Ja znam da ne bi – rekao je DŽejmi

DŽejmi priznaje da je odnos između njega i Britni narušen, ali on smatra da mora da pazi šta govori kako im to ne bi naškodilo i u budućnosti.

– Ne želim je gurnuti niz rupu ispred koje se trenutno nalazi – komentarisao je DŽejmi biranim rečima njene objave na društvenim mrežama.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".