Он је, како се сумња, данас око 13.40 сати, у породичној кући, хицем из ловачког карабина убио своју шездесетпетогодишњу супругу, саопштено је из Полицијске управе у Смедереву.

Алкотестирањем је утврђено да је имао два промила алкохола у организму.

Како се сазнаје од комшија, ништа није наслућивало на овакву трагедију, која се догодила на дан када су славили 40 година брака.

Фото: О. Матавуљ

 

- Љубодраг и Миланка су деценијама живели и радили у Француској, тамо су остварили и пензију, прво се у родно место вратио Љубодраг, а затим пре неколико и Миланка - каже саговорник и додаје:

- Данас им је 40 година брака! Славили су јубилеј њихове љубави, а шта се то толико преокренуло у секунди па је он узео пушку и пресудио јој, и даље се не зна.

Свратио до кафане

Фото: Профимедиа

 

Како наводе комшије, убиство се догодило пре два и по сата.

- Пре злочина њих двоје су отишли до града, али је Љубодраг свратио до кафане, док се Миланка кући вратила са комшиницом. Након неког времена кући је дошао и Љубодраг и супружници су се посвађали - каже наш саговорник и додаје:

- Узео је стари карабин који је био у кући и једним хицем је убио жену, а комшиница која је седела за столом је остала шокирана језивим призором.

Према речима извора из истраге, несрећна жена која је заправо и једини очевидац трагедије тренутно је на прегледима јер не може да се поврати од шока.

Фото: Ненад Карлић

 

- Сцена је била језива. У кући је и даље у току увиђај који траје већ неколико сати. Мотив ове трагедије утврдиће даља истрага, а тело ће бити превезено на обдукцију која ће утврдити како је дошло до смрти несрећне жене.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".