On je, kako se sumnja, danas oko 13.40 sati, u porodičnoj kući, hicem iz lovačkog karabina ubio svoju šezdesetpetogodišnju suprugu, saopšteno je iz Policijske uprave u Smederevu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao dva promila alkohola u organizmu.

Kako se saznaje od komšija, ništa nije naslućivalo na ovakvu tragediju, koja se dogodila na dan kada su slavili 40 godina braka.

Foto: O. Matavulj

 

- LJubodrag i Milanka su decenijama živeli i radili u Francuskoj, tamo su ostvarili i penziju, prvo se u rodno mesto vratio LJubodrag, a zatim pre nekoliko i Milanka - kaže sagovornik i dodaje:

- Danas im je 40 godina braka! Slavili su jubilej njihove ljubavi, a šta se to toliko preokrenulo u sekundi pa je on uzeo pušku i presudio joj, i dalje se ne zna.

Svratio do kafane

Foto: Profimedia

 

Kako navode komšije, ubistvo se dogodilo pre dva i po sata.

- Pre zločina njih dvoje su otišli do grada, ali je LJubodrag svratio do kafane, dok se Milanka kući vratila sa komšinicom. Nakon nekog vremena kući je došao i LJubodrag i supružnici su se posvađali - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Uzeo je stari karabin koji je bio u kući i jednim hicem je ubio ženu, a komšinica koja je sedela za stolom je ostala šokirana jezivim prizorom.

Prema rečima izvora iz istrage, nesrećna žena koja je zapravo i jedini očevidac tragedije trenutno je na pregledima jer ne može da se povrati od šoka.

Foto: Nenad Karlić

 

- Scena je bila jeziva. U kući je i dalje u toku uviđaj koji traje već nekoliko sati. Motiv ove tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".