Снежана Ђуришић имала је срећу да у животу два пута спозна љубав. Први пут уз супруга Слободана Гводеновића са којим је била у браку 36 година. Снежанин супруг је преминио 2013. године, и то након што ју је довезао на наступ у Бечу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: 'Јави се' и више га нисам видела. Да ствар буде још суровија, и наша деца су у том тренутку била на некој свадби. Само вече пре трагедије из чиста мира ми је рекао да ако све иде редом, а требало би, он као старији треба први да оде с овог света, па да му ја обећам да нећу престати да певам. Сутра увече га није било. Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити. Деца су ми тада толико помогла, да мислим да тога нису ни свесни. Колико су у стању да нам живот завију у страх и константну бригу, толико нам кроз љубав пруже снагу у тренуцима највеће слабости - испричала је једном приликом Снежана, која је после четири године започела везу са садашњим партнером познатим београдским гинекологом Вањом Милошевићем.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Ја у случајности, наравно, не верујем. У моменту кад сам била спремна, када сам почела да се поново појављујем у јавности, отишла сам на промоцију књиге Јелене Бачић Алимпић и срела Вању. Знала сам га 20 година пре тога. Позвао је Ану Бекуту и мене да певамо некој делагацији и од тад се нисмо видели. Био је у том истом ресторану независно од промоције, пришао да се поздрави и позвао ме да седнем са њим и његовим пријатељима на кафи - изјавила је својевремено Снежана која никада није престала да верује у брак.

- Брак је диван ако се двоје људи нађу и она прича да временом партнери постају као брат и сестра, то није истина. Када се људи нађу то је онда право уживање. Такви људи могу слободно да се захвале Богу и да кажу да су срећни. Неки ће сигурно рећи да сам ја старомодна, али мислим да деца не треба да се рађају ако људи нису рекли "да" и пред Богом. Таква деца нису рођена у брачној заједници тако да мислим да је то један од најважнијих разлога због којих двоје треба да се венчају - објаснила је за "Гранд" Снежана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".