Seka Aleksić nikada nije krila da je veliki gurman i da obožava da kuva. Često nam je na društvenim mrežama pokazivala specijalitete koje priprema za supruga Veljka i sinove Jakova i Jovana, a njenim prazničnim trpezama uvek se svi raduju jer su preukusne. Popularna pevačica godinama je bila na specijalnim režimima ishrane i revnosno trenirala kako bi imala savršenu figuru, a kako je vreme posta ishrana Seke Aleksić obiluje tradicionalnim jelima.

Foto: Petar Milošević

 

 

Pevačica je na svom Instagram nalogu nedavno podelila duhoviti video u kojem je napunila tanjir pasuljem koji sa slašću jede, a sve to zabeležio je njen prijatelj. Ona se dotakla restorana, sušija i "modernih" delicija, pa je prokomentarisala i razliku u kuhinji.

- Kad počnu oni da mi se foliraju, restorani, suši… Zaj**i me ti restorana i sušija i svega ostalog. Pasulj! Ceo život sam jela pasulj i nema ništa lepše od hleba i pasulja. Znaš šta još volim? Mladi luk uz to, pa ljuta paprika, ajvar… - rekla je Seka Aleksić ne sakrivajući oduševljenje ukusnom hranom.

Foto: ATA images

 

 

Inače Aleksićeva pokazuje na mrežama jedan „običan“ život, pa se tako ne libi da govori o tome kada je na dijetu koliko joj je teško, ali joj nije problem ni da usred aerodroma jede hleb i ajvar. Ishrana Seke Aleksić glavni je adut njene vitke linije, a očigledno postoje trenuci kada se folkerka opusti pa uživa i u ukusnim ali ne toliko zdravim obrocima.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".