Сви су веровали да ће љубав Александре и Дејана опстати све до тренутка преваре са Алексендриним бившим дечком Филипом Царем:

- Смувала сам се са Филипом, ја сам његова прва ријалити девојка. Милсила сам да је нормалан момак, али он мало са овом мало са оном, а ја ћутим. Ја сам га нешто искулирала у казину, а он мене пљунуо у фацу, и ја узмем камен. Вратила сам се из затвора, посвађала сам се са свима. Он је наставио да буде у некој причи са мном, али ништа конкретно није било. Ушла је Мина, смувала се са њим. Нико тад није хтео да се дружи са мном. Временом сам кренула да се дружим и само сам решила све. Кренула сам да се дружим са Јањушем, да се сређујем сваки дан и стварно се вратим у нормалу.  Ја сам израсла у принцезу, од ружног пачета- причала је Александра 

Фото:

 

 

Када је прекинуо везу са Мајом Маринковић, бивши кошаркаш Марко Јањушевић Јањуш започео је у везу са Алекс. 

- Она је озбиљна девојка, студент, завршава факултет. Не видим ништа лоше ту - говорио тада Марко.

Фото: АТА имагес

 

Александра је била узрок нестабилности Викторије Вики Митровић када је ушла у "Задругу 5" јер је била блиска са Марком Осмакчићем. Све је то емотивно погодило Вики.  

 

У "Задрузи 4", сетићемо се и контроверзног манекена Томе Панића. Тома је пред улазак у "Задругу 4" код куће оставио невенчану супругу Надежду Биљић и сина Лонга, а потом завршио у врелим игрицама са Алекс.

Ни бивши дечко Сање Вучић из групе "Хуррицане" није био резистентан на задругарку Александру Николић. Њих је тада спојио недељни задатак потрчка, те су исте ноћи пали пољупци испод покривача.

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".