Разлог прекида пријатељства две колегинице јесте изјава Милице Милше због корона вируса. После тога се огласила и Ева, после чега ју је колегиница блокирала на свим друштвеним мрежама:

- Због вас ће неко умрети- поручила је за време короне онима који нису веровали у постојаност вируса нити су поштовали правила. 

Фото: В. Данилов

 

-Какво претеривање, који говор мржње!? Како сам могла да ширим вирус који нисам имала? Она је оптужила незаражене грађане Србије да шире заразу, мене је могла слодободно и да стреља на Теразијама, стара сам и овако или онако мораћу да напустим овај свет. Наше пријатељство је престало, блокирала ме и избрисала из свог живота јер сам јавно рекла: "Немојте ми рећи да су били смртно болесни они који су имали корону, а оглашавали се уредно, свакодневно у свако доба дана и ноћи на друштвеним мрежама". Тако ме је Милица Милша јако разочарала. Њу није дотицало да је милион и седамсто хиљада старица и стараца било 53 дана и ноћи затворено у своје брлоге - написала је Ева на Фејсбуку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Blic

 

Подсетимо, у јеку пандемији Милица Милша је обавестила јавност о томе да она и њен супруг Жарко Јокановић имају корону, након чега је уследила њихова битка за излечење.

Ева ни тада није веровала да је ико од глумаца заражен, па ни Милица. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".