Иако се углавном јављају незадовољни подстанари због велике количине новца коју треба да издвоје за изнајмљивање станова, неретко и станодавци објављују своја запажања или фотографије нереда који су им оставили подстанари. 

Тако се у једној групи на Фејсбуку која окупља жене из Краљева појавила несвакидашња слика паркета из једног стана у том граду. Како наводи особа из поменуте групе, претходне станарке су јој уништиле паркет, а уз то је приложила и слику као доказ.

Како се види на фотографији, на дрвеном поду у стану урезан је пентаграм, познати сатанистички симбол. 

- Претходне станарке су оставиле овакав под. Може ли да то неко да исхоблује? - постављено је питање у Фејсбук групи.  

 

Ова информација изненадила је многе кориснике друштвених мрежа. "То су ћерке Сотоне", "И то су девојке урадиле, невероватно", "Како их није срамота", само су неки од коментара испод те објаве.

Иначе, пентаграм је у ствари петокрака звезда састављена од пет равних линија. Сматра се да он симболише четири физичка елемента - земљу, ваздух, ватру и воду, а пета линија представља дух.

Симбол пентаграма често се користи у магијским обредима, а уцртава се унутар магијског круга као и на маговој одећи. С једним краком упереним према горе симболише природу, односно микрокосмос. С два крака уперена према горе представља Сатану и такав пентаграм користи се у сатанистичким и црномагијским обредима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".