Пре само неколико дана нашла се на удару критика након што је претерала са филерима у уснама. Викторија која никад није имала претерано пуна уста и која је доста дуго покушавала да све интервенције буду што блаже, сада је прозивана да изгледа као патка, а фанови су је у коментарима на мрежама молили да се окане пластичних интервенција.

Фото: Јутјуб принтскрин/Good Morning America

 

 

Наравно, било је и оних који су је бранили тврдећи да су многе славне личности отишле у екстрем док се Викторији "омакло", али су и даље били гласнији они који тврде да је у младости била лепша.

Заправо, чувена Посх Спице коју је прославио бенд "Спице гирлс" на почетку каријере изгледала је знатно другачије. Одувек је била мршава, а коса до рамена била је њен заштитни знак. ипак, њена лепота много пута била је оспоравана јер су многи сматрали да су друге девојке из бенда биле лепше и чудили се шта је Дејвид уопште и видео у њој.

Фото: Профимедиа

 

 

Њихов брак одржао се и поред свих афера и ломова, те се чини да су данас коначно у заиста мирној луци, а Викторија је током година имала неке заиста светле тренутке. Сви се сећамо оног њеног оштрог боба на који се одлучила јер јој је, како је тада тврдила, сметала коса док води љубав са својим супругом.

Касније је имала и потпуно кратку косу, иако данас носи дугу модерну фризуру.

Фото: Профимедиа

 

 

Новинске ступце није пунила скандалима годинама, све до те ситуације од пре неколико дана од када сви причају о њеном искривљеном лицу и деформисаним уснама због превише филера, а како је све изгледала током свих ових година и да ли је истина да је раније била лепша пресудите сами.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".