Пре осам година догурала је чак до 88 килограма и тада је први пут решила нешто да предузме.

 

 

- Те 2013. године била сам најдебља, имала сам чак 88 килограма. Један човек ми је рекао: "Да ли је могуће да тако лепо певаш, а да тако је живо изгледаш?" Због те његове реченице одлучила сам да смршам. Избацила сам хлеб, сокове и све врсте шећера. Јела сам јабуке, пила лимунаду и радила вежбе са тренером. Уродило је плодом, али нисам била потпуно задовољна - испричала је Сандра пред улазак у ријалити.

Ћерка покојног певача Нина успела је да се стеше тек када је ушла у Задругу 4”.

 

 

- Тамо нема шта да се једе, све се своди на неке салатице. Понекад добијемо јаја и месо. У ријалитију сам поприлично смршала, не знам колико тачно, јер нисам имала вагу да се мерим. Пред улазак у "Задругу 5" имала сам 50 килограма и никад боље нисам изгледала. Наставићу да гладујем и да одржавам ову килажу - прича Решићева, која признаје да понекад има кризе и то због газираног пића.

Фото: Профимедиа

 

 

- Баш сам била навучена на тај напитак. Тешко ми је и без кекса и млека. Волим све што гоји, али верујте ми да је ријалити најбоља дијета. Тамо сам увек гладна и нервозна, па сам зато толико дрчна за столом. Углавном спавам и не стижем ни да размишљам о храни.

ŠTA JEDE SANDRA REŠIĆ

Doručak: Parče hleba i kuvano jaje Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa Večera: kupus salata ili samo jabuka.

TRIK SAVET: Nemojte ništa jesti posle devet uveče. Ako ste mnogo gladni noću, popijte čašu tople vode i pojedite jednu jabuku.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".