Полицајка Кортни Беник била је изложена великој количини дроге док је била на дужности, а шокантни снимци са камере показују како она удише супстанцу и у секунди пада на под.

Полицајка је умало умрла и није могла да дише након што је била изложена фентанилу када је зауставила са колегама возило у коме је била дрога.

Шокантан видео приказује полицајку Тавареса Кортни Беник како непомично лежи на ивици пута и остаје на тренутак без свести. Дежурна полицајка се предозирала када је у уторак зауставила аутомобил и затекла путника са наркотицима умотаним у новчаницу.

Фото:Јутјуб принтскрин/@News6WKMG

 

 

На снимцима који су подељени медијима види се како се полицајка гуши и бори да дише након удисања опијата.

Полицајка разрогачених очију легла је на земљу, а колеге су покушале да је освесте. Они су јој убризгали нешто у нос надајуц́и се да ц́е то очистити рецепторе на мозгу и поништити ефекте дроге.

Док је чекала Хитну помоћ, Беникова се наслонила на ногу полицајца, лице јој је изненада постало бело и престала је да се помера. - Дишите - рекао је један полицајац док ју је други лагано шамарао да би је пробудио.

- Не дише, Рони, удари је поново - викао је други полицајац.

Погледајте снимак:

Кортни Саливан, колега официр, рекла је за Фокс Орландо: "Била је потпуно беживотна, изгледала је мртво на овим видео снимцима. Тако да је данас веома захвална. Да остали официри нису били тамо, постоји велика шанса и вероватноц́а да би данас било другачије и да не би преживела."

Полицајци верују да је полицајка била изложена великој количини дроге коју је због ветра унела у себе. Особе које су полицајци зауставили, а наводно су имали дрогу у свом поседу, суочавају се са могуц́им оптужбама за кривична дела. Њихова имена нису објављена јер још нису оптужени, саопштило је одељење.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".