Policajka Kortni Benik bila je izložena velikoj količini droge dok je bila na dužnosti, a šokantni snimci sa kamere pokazuju kako ona udiše supstancu i u sekundi pada na pod.

Policajka je umalo umrla i nije mogla da diše nakon što je bila izložena fentanilu kada je zaustavila sa kolegama vozilo u kome je bila droga.

Šokantan video prikazuje policajku Tavaresa Kortni Benik kako nepomično leži na ivici puta i ostaje na trenutak bez svesti. Dežurna policajka se predozirala kada je u utorak zaustavila automobil i zatekla putnika sa narkoticima umotanim u novčanicu.

Foto:Jutjub printskrin/@News6WKMG

 

 

Na snimcima koji su podeljeni medijima vidi se kako se policajka guši i bori da diše nakon udisanja opijata.

Policajka razrogačenih očiju legla je na zemlju, a kolege su pokušale da je osveste. Oni su joj ubrizgali nešto u nos nadajući se da će to očistiti receptore na mozgu i poništiti efekte droge.

Dok je čekala Hitnu pomoć, Benikova se naslonila na nogu policajca, lice joj je iznenada postalo belo i prestala je da se pomera. - Dišite - rekao je jedan policajac dok ju je drugi lagano šamarao da bi je probudio.

- Ne diše, Roni, udari je ponovo - vikao je drugi policajac.

Pogledajte snimak:

Kortni Salivan, kolega oficir, rekla je za Foks Orlando: "Bila je potpuno beživotna, izgledala je mrtvo na ovim video snimcima. Tako da je danas veoma zahvalna. Da ostali oficiri nisu bili tamo, postoji velika šansa i verovatnoća da bi danas bilo drugačije i da ne bi preživela."

Policajci veruju da je policajka bila izložena velikoj količini droge koju je zbog vetra unela u sebe. Osobe koje su policajci zaustavili, a navodno su imali drogu u svom posedu, suočavaju se sa mogućim optužbama za krivična dela. NJihova imena nisu objavljena jer još nisu optuženi, saopštilo je odeljenje.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".