Полиција и даље трага за четворицом младића који су у недељу у 20.30 часова у Улици Вука Караџића у Обреновцу претукли младића Н. Д. (27), а онда испалили неколико хитаца из пиштоља у његовог друга В. М. (24).

Према сазнањима медија, инспектори су пронашли запаљено возило за које се сумња да су користили нападачи.

- Чули смо да је нападнут достављач хране. Нико није смео да изађе из стана - наводи извор.

Четворица нападача, подсетимо, најпре су палицама полупали аутомобил "форд фијеста", затим претукли младића, а онда пуцали у другог.

- Полиција је пронашла четири чауре испаљене из пиштоља. Након што је младићу указана помоћ, саслушан је у полицији. Он је до детаља испричао како је дошло до напада и открио идентитет нападача. Рекао је да је видео да је један од младића у његовог друга испалио четири хица, али га није погодио - каже саговорник близак истрази.

Непуна 24 сата касније, у Обреновцу се догодила још једна пуцњава. Четворица маскираних мушкараца пуцала су из возила у покрету на младића (28). Сумња се да је реч о истој екипи.

- Припадници полиције брзом акцијом ухапсили су Славишу Ђ. (30) због покушаја убиства. Њему је одређено задржавање од 48 сати - наводи наш извор.

Сумња се да је Славиша Ђ. близак сарадник вође "врачараца" Николе Вушовића, званог Луди Џони.

- Он се, наводно, често састајао у једној кафани са осталим члановима криминалне групе. Сумња се да је имао и заштиту једног прљавог инспектора с којим је често седео у кафани. Полиција је прикупила бројне доказе о корупцији и очекује се његово хапшење - наводи извор.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".