Policija i dalje traga za četvoricom mladića koji su u nedelju u 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu pretukli mladića N. D. (27), a onda ispalili nekoliko hitaca iz pištolja u njegovog druga V. M. (24).

Prema saznanjima medija, inspektori su pronašli zapaljeno vozilo za koje se sumnja da su koristili napadači.

- Čuli smo da je napadnut dostavljač hrane. Niko nije smeo da izađe iz stana - navodi izvor.

Četvorica napadača, podsetimo, najpre su palicama polupali automobil "ford fijesta", zatim pretukli mladića, a onda pucali u drugog.

- Policija je pronašla četiri čaure ispaljene iz pištolja. Nakon što je mladiću ukazana pomoć, saslušan je u policiji. On je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Rekao je da je video da je jedan od mladića u njegovog druga ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio - kaže sagovornik blizak istrazi.

Nepuna 24 sata kasnije, u Obrenovcu se dogodila još jedna pucnjava. Četvorica maskiranih muškaraca pucala su iz vozila u pokretu na mladića (28). Sumnja se da je reč o istoj ekipi.

- Pripadnici policije brzom akcijom uhapsili su Slavišu Đ. (30) zbog pokušaja ubistva. NJemu je određeno zadržavanje od 48 sati - navodi naš izvor.

Sumnja se da je Slaviša Đ. blizak saradnik vođe "vračaraca" Nikole Vušovića, zvanog Ludi DŽoni.

- On se, navodno, često sastajao u jednoj kafani sa ostalim članovima kriminalne grupe. Sumnja se da je imao i zaštitu jednog prljavog inspektora s kojim je često sedeo u kafani. Policija je prikupila brojne dokaze o korupciji i očekuje se njegovo hapšenje - navodi izvor.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".