Најстарија сестра Родић, Наташа, својом објавом на друштвеној мрежи Инстаграм поново је распламсала причу о њеној тајној вези са Јованом Пејићем, сином водитеља Зорана Пејића Пеје и популарне певачице Злате Петровић.

 Златин син дао је изјаву и индиректно потврдио да је у вези са Родићевом, и његова мајка, Злата, имала је шта да каже.

- Хвала ти Боже да се пише о љубави и о неким лепим вестима па да ме тим поводом зовете. Када устанем не смем више ни да отворим овај телефон јер се само ружне ствари дешавају и објављују. Плашим се шта могу да прочитам... Нажалост толико људи је умрло, разболело се, толико се лоших и ружних ствари догодило које су нас све дотукле јер смо људи од крви и меса. Само нека се пише о љубави, ја сам за то да се људи воле - рекла је певачица и додала:

Фото: Инстаграм принтскртин/ мисс.родиц

 

- Мој син са ким год да је у вези, ја сам мајка која ће га подржати, увек ћу да подржим своју децу на њиховом путу. Шта ја знам, можда се деца и кријући воле и виђају. Ја не знам, ја немам појма. Била бих срећна да је тако, ето, Наташа је много добра девојка, Јован је добар момак, тако да... Ништа лепше у животу нема него да се људи воле. Ако се деца воле, нека се воле, ја не знам, подржавам све љубави овог света, а највише моје деце - закључила је Злата.