Како је открила њој је одувек био сан да буде победница циклуса легендарног квиза, а ово није први пут да учествује.

- Нисам ни знала да је "Слагалица" баш толико гледана, на сваком кораку сам добијала похвале. Реакције моје околине биле су одличне, сви су ме хвалили. Откад знам за себе са мамом пратим "Слагалицу". То ми је један од омиљених квизова. Први пут сам учествовала 2011. и тада сам била друго место, а била сами и у квизу "Стигни ме ако знаш", што је било безуспешно - открила је Биљана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС- званичан канал

 

 

Није имала трему ни први ни други пут. Ипак, у студију "Слагалица" изгледа много другачије него кад гледа у топлини дома.

- Највећи изазов ми је било финале, јер сам играла против врло искусног квизаша, који је учествовао у милион квизова. Могу да кажем да је диван човек, а чак ми је и он пружао подршку - истакла је она.

Међутим, Биљана је открила да је поред бројних честитки добила и неке ужасне коментаре, као и да је неспортски што су неки дошли од колега такмичара.

- Добила сам негативне коментаре са лажних профила на друштвеним мрежама, али и од неких људи који нису успели да се пласирају даље у такмичењу. То бих назвала завишћу. На мрежама су коментари били баш ружни тако да не бих да их коментаришем, а људи који се нису пласирали рекли су да ми је био лак циклус, да ми је противник у финалу био прелак, да се не надам ничему - открила је победница "Слагалице".

- Знам доста девојака које имају знање, али немају храбрости да се појаве на телевизији. Вероватно се плаше да се не избламирају. Ако сматрате да имате довољно знања и ако вам иду игре, слободно се пријавите, јер је тамо опуштена атмосфера и сигурно нећете имати трему - закључује Биљана Малиновић у "Београдској хроници"

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".