Због рата у Босни и Херцеговини, фолк певачица је остала без драгих успомена, па је била радосна када су јој чланови фамилије послали црно-белу фотографију коју је одмах објавила на Инстаграм сторију.

Фото: Принтскрин Инстаграм/sanjadjordjevicofficial

 

 

- Ово ми је једина слика коју сам срећом добила од фамилије. Само ову имам и сретна сам јер су ми све слике, нажалост, изгореле у граду где сам одрасла. Ау, како ме је мама пустила у овако краткој хаљиници? Каже да сам вриштала и морала јадна жена да ми удовољи - написала је Ђорђевићка.

- У време рата у Босни супруг и ја смо отишли у Швајцарску, па смо се тамо скућили и пружили уточиште људима који су избегли. Кућа ми је била пуна избеглица, а поред тога, стрепела сам кад су из Сарајева одлазиле моје сестре и мајка. Моја ћерка Ивана никад није сама спавала у соби јер смо људе усељавали и испраћали свакодневно - испричала је својеверемено Сања за медије и додала:

- Ужасно је време рата, то знају сви који су се нашли у таквим ситуацијама. Плашила сам се да ми мајка и сестре не страдају у путу, језиво је било. Била сам млада и могла сам да живим с милион људи. Није ми сметала бука. Плакали смо сви од страха, али смо преживљавали и веровали у боље сутра. Морала сам да одрастем преко ноћи у време деведесетих. Кад смо се вратили у Србију, почела сам да градим каријеру и скроз сам се дала публици.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".