Певачица Снежана Ђуришић навикла се на живот под светлима рефлектора, иако се пријатније осећа у опуштеној, кућној варијанти, која не подразумева сценску гардеробу и шминку. Децембар је за певаче месец пун обавеза, с обзиром на то да тада све "врви" од снимања новогодишњих емисија.

"Навикли смо да је децембар увек стресан. И ја и моје колеге знамо шта нас чека, то је наш посао, то тако мора. Мени је најстрашнија шминка, што морам да се спремам, да се шминкам, пресвлачим. Водим рачуна да изгледам педантно", рекла је у емисији "Премијера Викенд Специјал" певачица и дугогодишња чланица жирија "Звезда Гранда".


И док није велики љубитељ дотеривања за сцену, Снежана с друге стране обожава да, као "свака обична жена", одлази на пијацу.

 

"Ја уживам кад идем на пијацу, свега ту има, и питања око "Звезда Гранда", то је успутан интервју, али дивно је. Наш народ је диван, поготово ти људи који се налазе на пијаци", искрена је била Снежана, која има профил на друштвеној мрежи Инстаграм, али се труди да не обраћа превише пажњу на често лажну слику коју многи на овај начин пласирају о свом животу.

"Ја имам само Инстаграм, немам ништа друго, постоје неке странице које воде две девојке, хвала им на томе. Коментаре скоро и да не читам, зато што имам не баш лепо мишљење о већини људи који се ту оглашавају. Наравно, има изузетака, али друштвене мреже су лошим људима дале шансу да себе представе, а њихово представљање није лепо и нећу да испрљам душу њима", рекла је она и признала да није одувек могла да се препозна у свакој од својих песама, па да је дуго на сцени глумила емоције.


"Ја сам дуги низ година глумила емоцију, доносила песму јер сам знала како треба. Онда вас живот мало истетура, па вас некад текст и додирне, каже неку истину", закључила је Снежана у поменутој емисији.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".