Жена Ј. Б. је испричала у потресној исповести да је годинама трпела насиље, али да је сада први пут скупила храброст да пријави супруга полицији.

Овога пута животи су били угрожени и њеном старом оцу, али и болесном сину, па је одлучила да више не ћути и не трпи батине.

- Поставила сам сто да сви заједно ручамо. Све што сам ставила на сто, он је побацао по поду. Био је пијан. Ја сам онда отишла да купим хлеб, а када сам се вратила, насрнуо је на мене и рекао ми да нећемо ни јести! - почиње своју болну причу за Курир несрећна жена и наставља:

Фото: Профимедиа

 

- Држао ме је за косу, чупао, гребао и шамарао, нисма могла да се одбраним. Син је покушао да ми помогне, иако има сметње у развоју, али је онда кренуо и њега да удара и вређа га, свашта му је рекао, ужасне псовке.

Како објашњава, тада је морао да се умеша и њен отац, који има 96 година и јако се слабо креће због старости и болести.

- Тата му је говорио да се смири, да ће нас убити колико нас туче, а он је тада пустио нас и зграбио мог оца за врат. Кренуо је да га дави и толико му стезао уши да му је крв кренула, а палчеве му је набијао у очи. Све време га је шамарао и говорио му да је он дошао у његову кући и да нема право да му прича како ће он да се понаша - и даље видно потресена прича она.

Фото: Архива Новости/Илустрација

 

Жртва стравичног породичног насиља објашњава да је због ужаса који се дешавао истрчала из куће да потражи помоћ од комшија и тада је позвала полицију.

- Кад сам се вратила, видела сам тату како лежи на ходнику, а он је газио по њему, нисма могла то да издржим. Увек сам се плашила да га пријавим, али ово је било превише. Кад је полиција дошла почео је да виче и на њих, а онда га је полицајац савладао и одвео - каже несрећна жена.

Плашила се за свој живот

Фото: Марко Ђоковић

 

Иначе, ова жена годинама трпи насиље и увреде од свог супруга, али насиље над њеним оцем, који им је дошао само у посету, није могла да издржи. Она се сада само нада да ће насилник остати иза решетака, јер се плаши шта би могао да уради кад изађе.

- Надам се да ће добити казну какву заслужује. Плашим се да ће он, кад изађе из затвора, да доврши оно што је наумио, да ће нас убити, он је такав - у сузама нам прича ова жена и додаје:

- Цео живот ме је вређао, омаловажавао, набеђивао ме да га варам. Чак ми је говорио и да деца нису његова. Мене је било срамота од породице и комшилука, а њему је било најважније да има пића да се напије. Све је смело да фали у кући, само пиће не. Није било битно да ли деца имају шта да једу, њему су чаша и флаша били приоритет.

Фото: Новости/Илустрација

 

Старац у модрицама

Деки затворена оба ока, сав у масницама Несрећни старац има повреде по читавом лицу и главу.

- Сав је у подливима и црним модрицама, а оба ока су му потпуно затворена од удараца. Глава му је са стране отечена и уши су му умотане у завоје. Његова ћерка има повреде по рукама и по глави - наводи извор Курира.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".