Žena J. B. je ispričala u potresnoj ispovesti da je godinama trpela nasilje, ali da je sada prvi put skupila hrabrost da prijavi supruga policiji.

Ovoga puta životi su bili ugroženi i njenom starom ocu, ali i bolesnom sinu, pa je odlučila da više ne ćuti i ne trpi batine.

- Postavila sam sto da svi zajedno ručamo. Sve što sam stavila na sto, on je pobacao po podu. Bio je pijan. Ja sam onda otišla da kupim hleb, a kada sam se vratila, nasrnuo je na mene i rekao mi da nećemo ni jesti! - počinje svoju bolnu priču za Kurir nesrećna žena i nastavlja:

Foto: Profimedia

 

- Držao me je za kosu, čupao, grebao i šamarao, nisma mogla da se odbranim. Sin je pokušao da mi pomogne, iako ima smetnje u razvoju, ali je onda krenuo i njega da udara i vređa ga, svašta mu je rekao, užasne psovke.

Kako objašnjava, tada je morao da se umeša i njen otac, koji ima 96 godina i jako se slabo kreće zbog starosti i bolesti.

- Tata mu je govorio da se smiri, da će nas ubiti koliko nas tuče, a on je tada pustio nas i zgrabio mog oca za vrat. Krenuo je da ga davi i toliko mu stezao uši da mu je krv krenula, a palčeve mu je nabijao u oči. Sve vreme ga je šamarao i govorio mu da je on došao u njegovu kući i da nema pravo da mu priča kako će on da se ponaša - i dalje vidno potresena priča ona.

Foto: Arhiva Novosti/Ilustracija

 

Žrtva stravičnog porodičnog nasilja objašnjava da je zbog užasa koji se dešavao istrčala iz kuće da potraži pomoć od komšija i tada je pozvala policiju.

- Kad sam se vratila, videla sam tatu kako leži na hodniku, a on je gazio po njemu, nisma mogla to da izdržim. Uvek sam se plašila da ga prijavim, ali ovo je bilo previše. Kad je policija došla počeo je da viče i na njih, a onda ga je policajac savladao i odveo - kaže nesrećna žena.

Plašila se za svoj život

Foto: Marko Đoković

 

Inače, ova žena godinama trpi nasilje i uvrede od svog supruga, ali nasilje nad njenim ocem, koji im je došao samo u posetu, nije mogla da izdrži. Ona se sada samo nada da će nasilnik ostati iza rešetaka, jer se plaši šta bi mogao da uradi kad izađe.

- Nadam se da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje. Plašim se da će on, kad izađe iz zatvora, da dovrši ono što je naumio, da će nas ubiti, on je takav - u suzama nam priča ova žena i dodaje:

- Ceo život me je vređao, omalovažavao, nabeđivao me da ga varam. Čak mi je govorio i da deca nisu njegova. Mene je bilo sramota od porodice i komšiluka, a njemu je bilo najvažnije da ima pića da se napije. Sve je smelo da fali u kući, samo piće ne. Nije bilo bitno da li deca imaju šta da jedu, njemu su čaša i flaša bili prioritet.

Foto: Novosti/Ilustracija

 

Starac u modricama

Deki zatvorena oba oka, sav u masnicama Nesrećni starac ima povrede po čitavom licu i glavu.

- Sav je u podlivima i crnim modricama, a oba oka su mu potpuno zatvorena od udaraca. Glava mu je sa strane otečena i uši su mu umotane u zavoje. NJegova ćerka ima povrede po rukama i po glavi - navodi izvor Kurira.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".