Миролсав Илић гостовао је у једној емисији и том приликом истакао да се не одриче ничега из своје биографије, па ни како он каже "епизодица" везаних за пијанство. Певач не конзумира алкохол од 1989. године, али се у емисији осврнуо на период када му чаша није била страна.

- Нисам имао епизоде да два или три дана седим у кафани. После пијанства лечио бих се три месеца. Ја пиће не подносим, али знате како млад човек каже себи - Шта не можеш?! Можеш! - па се онда такмичиш са собом и са другима - каже Илић.

Фото: Предраг Митић

 

Певач је потврдио и наводе да је својевремено у пијаном стању запалио гардеробу своје супруге јер је она говорила како нема шта да обуче.

- Истина је. Десило са баш тако како си прочитала. Има једна изрека код мене у Мрчајевцима која каже: "Све што воко буче, баца на своја плећа". Ту се мисли на вола који кад удара роговима у пластове сена он трзајима главе уназад баца то сено које онда пада по њему. Е то вам се односи на те моје "епизодице".

Фото: АТА имагес

 

- Ја их се не одричем. И оне су биле људске. Замисли будалу која дође и спали супурзи гардеробу јер је љут. Срећа па тад и нисмо имало много неке гардеробе. Данас би то било другачије, имало би другу вредност - рекао је Мирослав Илић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".