Зоранина мајка Весна је пре седам година преминула, а Зорана је остала њен наследник. 

Изненада, појавио се Зоранин деда, отац њене покојне мајке, који је тражио да се покрене процес за наследство, о чему је Зораннах обавестио њен адвокат.

Зорана је у видео снимку објаснила да деда жели да јој узме све, а како јој је адвокат објаснио, то је кривично дело.

Фото: АТА имагес

 

- Он је наследио мамино гробно место и то је сада велики проблем, зато што они сада неће слати позив да ти дођеш и да се оставина води према теби, да ти наследиш стан, јер по нашем закону уколико је неко већ проглашен за наследника... - говори адвокат јутјуберке.

- Ја не знам да ли да се смејем, у шоку сам! Иначе, мамин тата је жив, али ја нисам у конаткту нис а ким, ја сам са фамилијом посвађана и углавном, ја сам толико ажурна и све, да сам оставинску расправу покренула седам година након што је мама умрла. И, мене сада зове адвокатица и каже да је деда покренуо оставинску расправу и да је рекао да је једини наследник, зарад неког гробног места, које се водило на маму, и то је велики проблем, јер ја како сам покренула расправу за све остало, као то сада може допунски да иде на деду, деда притом има 100 година - започиње Зорана и наставља:

- Ово је циркус Колорадо, он је мртав хладан рекао да је једини наследник моје мајке. Какав наследник, друже? Он је то одрадио 2018. године. А прошле године ми је стигао мејл, због једне куће из Крушевца, која је на маму, пребачена је, али као они су ставили клаузулу да не може да се прода, док је деда жив. И сад небитно, ја знам да та кућа постоји, али небитна ми је. Мени стиже мејл од човека, како је разговарао са дедом и да контактира мене, јер зна да се кућа води на маму. Ја ништа не разумем... Ево, ја сам у ребусу, сад нам треба адвокат у Крушевцу, да видим да ли може да нам провери да ли је деда тражио да се кућа врати на њега, јер је то сада кривично дело. Као шта сада да радим? Ово је буквално, или деда да пријави да је мислио да си мртва, или да каже да није знао да постојиш, што је лаж, јер имамо мејл у ком се види да је знао, или деда да се тужи. Значи, људи, ја сам у шоку! Ово је паралелни универзум! Да ли су људи нормални? - испричала је Зораннах у видеу.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".