Зорана је прошлог петка на граничном прелазу Рача одведена на претрес, те враћена са границе, рекао је извор "Курира".

- Ситуација је била јако непријатна. Највише је било непријатно самој блогерки јер је на прелазу у то време, а било је рано поподне, било доста људи, те јој је било јасно да ће је неко видети. Када је својим аутомобилом дошла на ред за контролу исправа, њу су цариници замолили да изађе из колоне и да се паркира са стране. Ту је одмах извршен претрес њеног возила, а затим је враћена са границе. Бесно је села у ауто и вратила се за Србију. Била је баш нервозна и све време се правдала да не види у чему је проблем и шта је скривила да се тако понашају према њој. Колико смо ми присутни успели да чујемо, њој није дозвољен улазак у БиХ јер није плаћала казне које су јој стизале у претходном периоду - завршава извор са лица места.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, ово није први пут да се Зорани дешава оваква непријатна ситуација. Она је прошле године враћена са београдског аеродрома и није могла да са другарицама оде у Мајами јер је за њом расписана потерница.

Фото: АТА имагес

 

- Уместо да сам у авиону, ево ме у колима, враћам се из Шида. Скинули су ме са лета, јер Боже мој, постоји потерница за мном. Ставе они мене у просторију, након два и по сата дошао је полицајац из Сурчина. Отворили су ми три кофера, извадили сваку ствар, претресли сваки џеп, да би на крају дошао полицајац и дао ми позив за суд који се налази у Шиду. Нисам спавала целу ноћ, дођем у Шид и испостави се да је мој прекршај, због којег су они мени ставили потерницу као криминалцу, брзина, уместо 130, 148 километара на сат - испричала је тада видно узнемирена блогерка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".