Вера је једном приликом нагласила да је њен супруг хармоникаш Ратомир Раћа Матовић њена највећа љубав и подршка у животу:. Они су се упознали случајно и заволели, а деца су круна њихове љубави. Вера никада није током каријере истицала приватност.  

Када су се упознали, певачица је наступала са својим братом.

- Нас хармоникаши траже, њима треба певачица. И мене је мој хармоникаш нашао.

Фото: Петар Милошевић

 

- Мој брат и ја смо радили и он је дошао у нашу групу. Наравно, брат и сестра су имали свој бакшиш. Тада сам била Остојић. Пошто је била то једна кућа, он је носио кући тај бакшиш. И тада је мој садашњи муж питао мог брата зашто мени не да пола бакшиша да купим хаљине, ципеле, чарапе... Од тада је мој брат почео мени да даје део бакшиша.

Муж је Веру освојио правоим малим ситницама и пажњом. Певачица није веровала да ће Раћа бити њен супруг, а изузетно је поносна на своју децу: 

- Нисам ја веровала да ћу се удати за њега, али кроз то дружење ми се свидео. Он је мој највећи животни ослонац, нема другог. Ја сам у трећем месецу трудноће отишла у Аустралију. Када си са особом коју волиш, ништа није тешко. Плашили смо се за децу, морала сам да идем да радим по Немачкој за време бомбардовања. Рекла сам ''Купи децу и слике и у Чачак'', кад и тамо исто. Тада је он прекинуо да не иде са мном, било ми је јако тешко кад смо били раздвојени - изјавилаје истичући да су деца тада највише туговала.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".