Њему се на терет ставља да је извршио кривично дело насиље у породици, а како је саопштило Основно јавно тужилаштво у Смедереву, након алкотеста му је измерено невероватних 4,2 промила алкохола у крви.

- На предлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву, према осумњиченом Д.С. (72) одређен је притвор због потојања особитих околности које указују да ће боравком на слободи ометати поступак утицајем на сведоке, као и да ће учинити кривично дело којим прети - стоји у саопштењу, а затим додају:

- Осумњиченоме се на терет ставља извршење кривичног дела насиље у породици, за које је запрећена казна затвора од 6 месеци до 5 година, на тај начин што је у породичном домаћинству у Лугавчини својој супрузи, у видно алкохолисаном стању, најпре упутио велики број увреда и претњи да ће је убити, а затим јој задао више удараца рукама, ногама и столицом по телу, од чега је оштећена задобила лаке телесне повреде.

- Одмах по подношењу пријаве од стране оштећене, по налогу тужилаштва осумњиченоме је одређено задржавање и извршено је алкотестирање, којом приликом је констатовано присуство 4,2 промила алкохола у крви осумњиченог.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".