Фудбалери Србије су се вратили у Београд и наставили са уобичајеним активностима и уживању са породицама, док су различите спекулације и нагађања обележиле њихов боравак у Катару.

 

 

Познато је да певачица Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ већ неко време уживају у љубави, а на самом почетку њихове везе изгледало је као да је Немањина породица обожава.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Међутим, ствари су се изгледа промениле, па се тако Анастасија више не прати са Немањином мајком Оливером и сестром Вањом, а њих две су отпратиле и Цецу са Инстаграма. Оно што је додатно подстакло гласине, јесу наводи да Оливера и Вања нису желеле никакав контакт са Анастасијом ни током боравка у Катару, па су чак тражиле и раздвојене карте како на трибинама не би биле у близини.

Како пишу медији, Анастасији се није допало ни то што је иза њих био Душко Тошић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

 

 

- Анастасија је полудела кад је видела њих троје на трибинама. Вероватно је то била случајност да Тошић добије ред иза Вање и Оливере, али ако се узме у обзир да је он супруг Јелене Карлеуше, која годинама ратује са Ражнатовићима, не чуди чињеница што је Анастасија планула због тога. Све то је рекла и Немањи, негодујући због понашања његове мајке и сестре, али очигледно да је он немоћан да промени било шта и да поправи односе између чланова породице и своје девојке. Анастасији је ставио до знања да га занима само фудбал док је у Дохи на Светском првенству и да неће да се бави сукобима - рекао је извор за Курир. 

 

 

Иначе, Оливера и Вања су од старта здушно подржавале Немањину везу са Анастасијом. Биле су гошће на њеном рођендану летос у кући Ражнатовића на Дедињу и објављивале слике са прославе. Исто тако је и Анастасијина мајка Цеца Ражнатовић изјављивала да подржава везу своје наследнице с фудбалером, а била је импресионирана и његовом породицом коју је срдачно угостила у својој вили.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".