Fudbaleri Srbije su se vratili u Beograd i nastavili sa uobičajenim aktivnostima i uživanju sa porodicama, dok su različite spekulacije i nagađanja obeležile njihov boravak u Kataru.

 

 

Poznato je da pevačica Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u ljubavi, a na samom početku njihove veze izgledalo je kao da je Nemanjina porodica obožava.

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

Međutim, stvari su se izgleda promenile, pa se tako Anastasija više ne prati sa Nemanjinom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, a njih dve su otpratile i Cecu sa Instagrama. Ono što je dodatno podstaklo glasine, jesu navodi da Olivera i Vanja nisu želele nikakav kontakt sa Anastasijom ni tokom boravka u Kataru, pa su čak tražile i razdvojene karte kako na tribinama ne bi bile u blizini.

Kako pišu mediji, Anastasiji se nije dopalo ni to što je iza njih bio Duško Tošić.

Foto: Printskrin/Instagram/duskotosic

 

 

- Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima - rekao je izvor za Kurir. 

 

 

Inače, Olivera i Vanja su od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom. Bile su gošće na njenom rođendanu letos u kući Ražnatovića na Dedinju i objavljivale slike sa proslave. Isto tako je i Anastasijina majka Ceca Ražnatović izjavljivala da podržava vezu svoje naslednice s fudbalerom, a bila je impresionirana i njegovom porodicom koju je srdačno ugostila u svojoj vili.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".