Глумац Џорџ Клуни и његова супруга и адвокатица специализована за људска права Амал Клуни у свакој прилици су најзапаженије познате личности, чак и на гала скуповима на којима им друштво праве највеће звезде.

Фото: Профимедиа

 

Тако је било и на додели годишњих награда Кенеди центра у Вашингтону, где су Џорџ и Амал прошетали црвеним тепихом уобичајено елегантни.

Глумац је одабрао класично црно одело с белом кошуљом и црном лептир-машном, док је његова драга изгледала спектакуларно у још једној бајковитој тоалети.


Овог пута Амал је понела црвену креацију која је припијен уз тело, док се од кукова шири, окрива рамена, а испод њих се пружа раскошни плашт са шлепом који ју је пратио док је ходала. Савршен спој уз елегантне црвене ципеле са високим штиклама и црвену clutch ташницу, али не баш згодно издање ако вам тим асистената није при руци.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, док је позирала окупљеним фото-репортерима, Амал је доживела мању "незгоду": у једном моменту, шлеп се упетљао, а како је врло дугачак, адвокатица ништа није могла да учини. Срећом, њен супруг Џорџ решио је да на минут буде њен стилиста, те је брже-боље наместио шлеп и Амал је могла да настави да позира и покаже сав свој гламур.

Фото: Профимедиа

 

Какав џентлмен, зар не?

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".