Америчка глумица Џенифер Билс прославила се 1983. године у култном филму "Флешденс", а њене се сцене врућег плеса до данас сматрају једнима од најсекси икада снимљених.

Филм ће ускоро обележити округлу 40. годишњицу, а прича о варитељици која преко ноћи постаје секси плесачица у ноћном клубу остала је уписана у сећање и срца милиона широм света.

Да ни Џенифер до данас није пала у заборав доказује њених преко пола милиона пратилаца на Инстаграму с којима редовно дели тренутке из приватног живота, а често се присећа и старих дана.

Сада се на друштвеној мрежи опростила од певачице Ирене Кара, коауторке и извођачице песме "Flashdance… What A Feeling", која је изненада преминула.

- Хвала ти бриљантна Ирен за твоје отворено срце и неустрашиви троструки талент. Само прелепи сањари могу написати и извести песме за оне који се усуђују сањати - написала је уз своју стару слику с Ирен.


Иако је Џенифер након "Флешденса" наставила да глуми, више никада није успела да понови успех с почетка своје каријере, али је невероватно колико се с годинама мало променила.

 

Фото: Профимедиа

 

Осим младоликог изгледа, Џенифер се још може похвалити фигуром као у култном филму, а познато је да виткост одржава редовним тренинзима бокса, кунг-фуа и триатлона.

Што се тиче приватног живота, удавала се два пута, а родила је троје деце. Прво се 1986. удала за Александреа Роквела, с којим је добила двоје деце, а брак је потрајао до 1996. Две године касније поновно је изговорила судбоносно да канадском предузетнику Кену Диксону, с којим је 2005. добила и ћерку.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".