Хороскоп открива који су најсрећнији датуми у децембру 2022. године:

1. децембар – Венера је у опозицији са Марсом – Први дан зиме биће енергетски веома повољан па је препорука да се окружите онима које највише волите. Напросто, енергија ће бити повољна по размену емоција осећања блискости и интиме. Истовремено, ово је време када бисте могли да затражите опроштај, извините се и поново добијете назад свог пријатеља, рођака или колегу.

Фото: Профимедиа

 

 

5. децембар  – Нептун ће 5. децембра започети директно кретање, које ће изазвати буђење доброте и емпатије код људи. Астролози тврде да ће у св ету бити много мање превара али је вероватно коректније рећи да су планетарни аспекти на страни добра а не зла и манипулације.

Искористите овај дан како бисте упили што више ове добре енергије а то можете тако што ћете се склонити од свих оних који вас „трују“ на сваки начин.

8. децембар – опозиција Сунца и Марса  доноси изузетно емотиван дан, у којем ће бити корисно признати своју љубав, поделити осећања са сродном душом, стећи нове пријатеље. Сунце и Марс ће створити идеалне услове да пронађете нове изворе среће, инспирације и мотивације. Лоше успомене ће вероватно избледети у позадину.

Фото: Профимедиа

 

 

12. децембар је дан огледала – Низ бројева 12-12 је последњи датум огледала у 2022. године. Збирно, 1 и 2 дају 3, што значи да ће дан проћи под контролом Тројке. Освестићете шта је сада важно, а шта није вредно наше пажње. Многи људи ће на овај дан моћи да поврате интересовање за живот. Ово ће бити одличан тренутак да се носите са страховима и сумњом у себе.

14. децембар – метеорска киша Геминида – Ово је киша метеора чији је радијант сазвежђе Близанци. Овај дан је повољан за путовања, читање књига, нових доживљаја и авантура. Овај дан је одличан и за започињење нових послова и хобија посебноо оних за које сте мислили да су вам превише захтевни.

Уколико сте размишљали, данас крените и на психо терапију која ће вам изузетно пријати као и сваки рад на себи.

Фото: Профимедиа

 

 

20. децембар – Јупитер се враћа у Овна па је ово дан врло плодоносан за самопроцену и анализу сопственог понашања у протеклом периоду. Кад кажемо добар мислимо да је све у знаку повољног доношења одлука, добре и афирмативне комуникације и решавања проблема.

22. децембар – метеорска киша Урсиди – У децембру ће бити релевантна још једна метеорска киша. Његов радијант  у области сазвежђа Малог медведа. 22. децембар је дан када ће овај проток бити максималан. Овог дана рачунајте да је све могуће а одлуке које одлажете после Нове године не треба да пролонгирате више ни минут.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".