Бик

Бик је један од најсензуалнијих хороскопских знакова, а током празника и чаробног децембра његове страсти и осећај за лепо се још више повећавају. Децембар је време када можете да се препустите стварима које вас опуштају. Можда је у питању масажа, плес или нешто слично. Прихватите своју сензуалност на потпуно нов начин.

Ако сте у вези, покушајте да се повежете са својим партнером на потпуно нове начине, нешто што никада раније нисте радили. Иако нисте наклоњени променама, усудите се да урадите нешто потпуно ново, сазнаћете колико је то заиста забавно.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Сезона празника је за вас време љубави, зар не? Током децембра и ви ћете бити суочени са превазилажењем својих старих образаца, који вас спречавају да се заиста опустите током овог магичног периода. Отворите своје срце новим приликама и новим авантурама.

Током овог времена, још дубље ћете осећати љубав и односе. Али такође ћете имати дивну прилику да одложите неке старе замерке и отворите врата новим људима. Можете усрећити пуно људи током децембра, не заборавите да себи посветите мало пажње и пре свега да одвојите време за себе.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Помрачење Месеца у новембру активирало је многе ствари у вашем животу, али сада је време да се турбуленције смире и приуштите себи одмор. Марс, планета страсти, агресије и сексуалности је такође у вашем знаку. Користите моћ Марса да остварите своје жеље. У везама зачините ствари новим начинима повезивања, а пре свега искреним изражавањем осећања.

Стрелац

Стрелчеви, децембар је ваше време - славите рођендан, али се радујете и новом почетку. За вас ће децембар бити и време када ћете радо кренути у нове авантуре. Не заборавите да авантуру понекад можете припремити и код куће са партнером, запалити свеће и спремите романтичну вечеру. Посветите се најближим људима и у децембру им дајте своје срце на длану.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви сада могу да доживе срећне тренутке. Ово је добро време за односе, који се сада могу продубити. Немојте се изненадити ако упознате неке нове људе са којима ћете се осећати као да их познајете одавно. Сада се можда срећете са њима, али можда је ваш сусрет судбински записан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".