Група 187, коју су чинили Марко Јанковић, Бане Ковачевић и Пеђа Радосављевић оформљена је давне 1996. године, а песме које су настале у том периоду као што су "Поред ње", "Никада нећеш знати", "Сликај је" и друге, слушају се и дан данас.

Фото: Јутјуб принтскрин/mala baraba

 

 

Од тројице чланова највише се, према неким мишљењима, истицао Марко Јанковић. Некадашњи члан групе 187 не експонира се у медијима, али и дан данас припаднице лепшег пола луде за њим.

Стиче се утисак да је то потпуно оправдано, с обзиром на то да пуно полаже труда у свој изглед, редовним вежбањем и здраво исхраном, што се може закључити на основу његових објава на друштвеним мрежама.

Такође, Марко Јанковић је потпуно променио занимање, сада се бави се дизајном и консалтингом, а у исто време је лајфстајл фотограф, као и креативни директор.

Многи су годинама прижељкивали повратак групе 187, међутим Бане Ковачевић, један од чланова, преминуо је 2019. године од срчаног удара, што је Марко тешко поднео, судећи да су златне године њиховог пријатељства и рада у хип-хоп саставу остале заувек урезане у његовом срцу.

- Музика ми не недостаје. То је била једна интересантна фаза, коју сам проживео са 20 година. Сада сам у другом филму. Кључ среће је да човек буде задовољан собом и пронађе за себе посао који га испуњава. Уколико не може то, онда треба да се труди да заволи оно што ради, док се не укажу неке боље прилике - рекао је раније Марко за "Курир" .

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".