Драгица Радосављевић Цакана већ 25 година ужива у складном браку са адвокатом Небојшом Његићем. Певачица из првог брака са извесним Борисом, има ћерку Марију која већ годинама живи са супругом и децом у Москви.

 

Када је завршила средњу школу, Цакана је отишла у Макарску како би посетила сестру која је тада радила као сезонски радник у овом месту. Тада је упознала Бориса из Београда који је тада радио на Институту Јарослав Чех.

Њих двоје провели су неколико дана заједно, а Цакана му је тада обећала да ће му се јавити када дође у Београд да студира.

Добили су ћерку Мају која није претерано заинтересована за јавно живот, попут њене мајке.

Маја је завршила музичку школу, одсек соло певање и виолина. Данас је удата и има троје деце, сина и две ћерке. Породично живе у иностранству. Певачицин актуелни супруг Небојша из првог брака има три ћерке Марију, Ану и Нину које се, како Цакана каже, одлично слажу са њеном ћерком. Труде се да празнике проводе заједно на имању у Сремчици.

Међутим, изгледа да и најлепше бајке некада имају мало другачији крај. Иако је са почетком рата у Украјини Цакана била веома узнемирена и молила ћерку да спакује кофере и дође у Србију, она то није учинила. Али, после само неколико месеци ствари су другачије. 

Како пише Свет Марија је одлучила да ипак напусти Русију и то без супруга. 

- Ћерка ми је сада са фирмом у Македонији, тамо има представништво, док је зет и даље у Москви. У контакту смо свакодневно, али то је код нас уобичајено, не зато што се дешава нешто ванредно. Каже зет да се тамо не осећају никакве тензије, све нормално функционише. Људи живе, раде, излазе.

Чак и док је ћерка била у Москви, читали смо да је тамо криза, немаштина, слала ми је видео снимке са пуним рафовима, продавнице, генерално све нормално функционише. Шта ће на крају бити, не знам, да ли ће се ишта променити, али засад нема назнака никаквом хаоусу, да ће се ишта десити у Русији - рекла је Цана за Свет и тако потврдила да Марија и њен супруг живе на две различите стране света, надамо се само привремено.  

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".