Трећа певачица групе "Зана" Наталија Живковић напустила је групу јер се прикључила секти Харе Кришни, открива Курир тајну стару три и по деценије. Такође, оно што је мало познато јавности јесте то да је Наталија сестричина Марине Туцаковић, а печат је оставила хитом "Рукују се рукују" који се и данас слуша.

Како медији преносе, она је напрасно одлучила да успешну каријеру у групи оконча после само годину дана проведених у бенду, а на то је била принуђена јер је сама изабрала да поштује правила организације којој се прикључила. У питању је хиндуистичка секта Харе Кришна, која је настала у 17. веку, а тај покрет се проширио целим светом па сада делује у више од 70 земаља.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

- С обзиром на то шта се мени дешава последњих година када и сам објавим неку фотографију на друштвеним мрежама, па од тога испадне свашта, ја сам одлучио да дуги низ година се оглашавам у јавности само када је музика у питању. Одавно нисам у контакту са њом и о туђим животима не бих коментарисао. Очекујемо излазак албума и то је оно о чему могу да гоцворим. Вама хвала што сте позвали, али вас исто тако молим за разумевање. Што се тиче тога да ли је она сестричина или даља рођака Марине Туцаковић заиста немам прецизне информације, али је тачно да су неки род - рекао је Жика за Курир.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/NOVA VIDEO

 

 

Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и Наталијин рођак је такође потврдио ове медијске наводе.

- Јесте, Наталија је мамина, а самим тим и моја рођака. Сећам се да су моји доста давно изгубили контак са њом, након што се са тадашњим дечком преселила из земље и прикључила се Харе Кришни. Тренутно сам у Израелу, а волео бих да ступим у контакт са њом да сам у Београду. Потпуно сам сметнуо с ума чињеницу да смо род, а након свих породичних губитака тако нешто ми пуно значи - рекао је Лаћа за Курир.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".