Чувени бразилски нападач који је у животу већ прошао пут од беде до славе и назад сада се развео од своје супруге Микаеле и то због Светског првенства.

Адријано који има 40 година се од Микаеле Мескиту развео после само 24 дана у браку, преноси бразилски "Глобо", а разлог је меч групе Г Светског првенства у којој је играла и Србија. Он је отишао да гледа меч Бразила и Швајцарске са пријатељима у "Вили Крузеиро", фавели где је одрастао, а то се претворило у пијанку и журку која је трајала два дана.

Адријанова супруга је покушавала да га контактира, а након два дана Адријано се појавио на вратима породичног стана изнурен од ноћног живота и лумповања. Након свега је уследила свађа, па је пар кренуо да живи раздвојено и сада покрећу процедуру за раскид брака. "Отпратили" су се и на друштвеним мрежама, а ноћни живот који му је уништио каријеру сада Адријану уништава и приватни живот.

"Био сам у депресији од 2005. до 2009. године. Смрт мог оца је оставила велику празнину у мојој души. Опијање је било једина ствар која ме чинила срећним. Виски, вино, вотка, пиво... Много пива. Напијао сам се на тренингу. Често сам се трезнио у болници, док су људи у клубу говорили новинарима да сам тамо јер имам проблем с истегнутим мишићима. Интер се понашао према мени на невероватан начин, учинили су апсолутно све да мени буде боље. Нисам смио да спавам, плашио сам се да ћу сањати оца, да ћу имати кошмаре, алкохол и дрога су ме држали будним и с њима сам бежао од својих страхова. Био сам изгубљен. Мислио сам само на жене и провод", испричао је једном приликом Адријано.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".