Станојка Бодирожа Ћана већ деценијама је омиљена у народу како због своје песме, тако и због изненађења која приређује гостима на сваком свом наступу, а сада је открила да је многи памте по пеховима који јој се често дешавају, али и на који начин успева да се избори с непристојним гостима.

- Изненађења су постала мој заштитни знак, а људи ме већ дуго зову са неким блесавим, врло смешним идејама. Сви желе да буду другачији, па ме више не чуди ни када ме питају да се спустим са завесе или плафона. Дешавало се да морам да ходам по неким даскама, па сам молила бога само да не пропаднем, па да им баш не будем изненађење за памћење - рекла је Ћана.

Фото: Јутјуб принтскрин/DM SAT VIDEO

 

Певачица је пре неколико година побрала симпатије многих када се на друштвеним мрежама појавио снимак на којем се види да се певачица довезла камионом на једну свадбу да би певала младенцима, а сада је испричала још једну анегдоту с наступа.

- Још увек памтим један свој пад са бине међу људе. Замислите када сам се ја оволика стровалила међу масу. Та бина је била толико мала да смо једва стали на њу. Првих пола сата сам била опрезна и пазила где газим, али када сам се занела уз песму, бубњар ме је гурнуо да не паднем на бубњеве и полетела сам право са бине у коло. Разбила сам се као звечка, али ме је било срамота да кукам. И дан-данас ми је то смешно. Била сам модра, али захвална што су код мојих падова увек у питању доњи екстремитети или ова моја позамашна задњица - испричала је Ћана кроз смех, па навела на који начин се бори с некултурним гостима.

Фото: АТА имагес

 

- Код мене се увек знала граница лепог понашања. Будући да увек испоштујем домаћине и њихове госте, очекујем исти третман од њих. Временом сам схватила да је микрофон најбоље оружје које певачица може да искористи као заштиту. Уколико се гост не понаша примерено, а било је случајева, прво га значајно погледам, а потом и домаћине да би реаговали и склонили га. Ако то не упали, обратим му се преко микрофона и онда га постидим пред другима - рекла је певачица, па додала да је дубоко разочарана данашњим мушкарцима.

- Жао ми је данашњих девојака јер им мушкарци све мање прилазе и све су мање вољни да се удварају. Примећујем да на весељима девојке пролазе по сто пута не би ли их приметили, а они гледају у флашу или телефон. Забранила бих коришћење телефона на прославама. Свима бих их одузимала на самом улазу, па да девојке више не морају да буду продорније и јаче - завршила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Од јутра до сутра са Нелом Бијанић

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".